Fustra

Fustra-harjoittelu

Haluatko eroon niska- ja selkäkivuista?

Tai hyvän ryhdin?

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut? Fustra keskittyy jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin, harjoittelu- ja ruokaohjelma räätälöidään asiakkaalle aina henkilökohtaisesti.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa.

Tutustu Fustran Niska-Hartia ohjelmaan tästä

Sopii sinulle, jos

  • Kärsit niska- ja selkäkivuista
  • Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
  • Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
  • Haluat kohentaa kuntoa
  • Haluat kiinteytyä

Fustra-harjoittelun kulmakivinä toimivat hyvä ryhti, vahva keskivartalo ja liikkeiden tarkka, oikeaoppinen suoritus. Jokaiseen ohjelmaan sisältyy ruokavalio sekä kehityksen seuranta monipuolisten testien avulla.

  • Fustra sopii lähes kaikille, koska ensisijaisena tavoitteena on palauttaa kehon luontainen, oikea ryhti, avata lihaskireyksiä ja vahvistaa lihaksia.
  • Ohjelmista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin, kuten kestävyyden ja voiman kasvattaminen, painon pudottaminen turvallisesti tai energisyyden lisääminen.
  • Huippu-urheilussa ei voi antaa muille etumatkaa. Harjoitusmäärät on usein viety jo maksimiin. Harjoituksen laadusta on tullut voittajien väline. Siksi huippu-urheilijat käyttävät Fustraa.

Voit varata ajan näytetunnille suoraan netistä haluamallesi Trainerille, sähköpostitse info@movetclub.fi tai suoraan vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

1x Kokeilutreeni jäsenasiakkaille 25 €, muut 35 €.
1x Liiketesti jäsenasiakkaille 0 €, muut 20 €.

Personal Trainerit

Johanna Alatalo

Johanna Alatalo

Personal Trainer - Fustra PT & Koordinaattori

Lue lisää
Liikunnanohjaukset olen aloittanut ryhmäliikunnan puolelta vuonna 2011. Olen kouluttautunut Les Mills-ohjaaja (Sh´bam sekä Bodypump). Lisäksi olen käynyt liikunnanohjauksen peruskoulutuksen, Fustra Personal Trainer sekä Trainer 4 you:n Personal Trainer sekä uusimpana äitiysliikunnan ohjauksen peruskoulutuksen. Personal Trainerina olen toiminut alkuvuodesta 2014 lähtien. Oma lajitaustani tulee joukku-ja rytmisen voimistelun puolelta. Nykyään harrastan käsitöitä.

Vahvuuteni on liikkuvuuden lisäys ja kehonhallinnan vahvistaminen. Valmentajana olen maltillinen, kannustava ja kuunteleva.

Motto: ”Oma tunto, oma kunto”

Nana Tiljander

Nana Tiljander

Personal Trainer - Fustra - Liikuntapalveluvastaava

Lue lisää

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja, erikoistunut valmennukseen ja testaukseen V. 2001 Liikuntakeskus Pajulahdesta. Vuosien varrella olen käynyt lukuisia liikunta-alan koulutuksia, joista alla muutama:

Les Mills tunneista Sh´bam, Bodypump, sekä Group Fitness Manager-koulutus

Fitness Pilates sekä Bodyjooga-koulutukset (tasot 1-3)

Svolin ryhmäliikunta/aerobic-koulutus, vesiliikuntakoulutuksia, kuntosaliohjaaja sekä useita valmennus-koulutuksia.

Jumppia / ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1996 lähtien. Myöhemmin olen kouluttautunut Personal Traineriksi (Lady Trainer) sekä Fustra Personal Traineriksi. Uusinpana koulutuksena äitiysliikunnan ohjauksen peruskoulutus. Personal Trainerina olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien.  Olen harrastanut mm. ringetteä (20v. josta 9-vuotta SM-tasolla), telinevoimistelua, vesilautailua, balettia, joten oman lajitaustani pohjalta lajiosaamistakin löytyy.  Nykyään harrastuksiin kuuluu lenkkeily / kuntosali / jumpat, perheen kanssa luontoliikunta eri muodoissa.

Vahvuuteni on liikkuvuuden lisäys, kehonhallinta, tavoitteellinen ja tuloksellinen harjoittelu. Monipuolinen lajituntemus on etuna.

Valmentajana olen lempeä, mutta vaativa sekä vaativa, mutta lempeä!

Motto:

”Aina voi voittaa ;)”

Tiina Huuskonen

Tiina Huuskonen

Personal Trainer - Fustra

Lue lisää

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, erikoistunut erityisryhmien liikunnanohjaukseen v.1996 Pajulahden urheiluopistosta. Edeltävältä ammatiltani olen perushoitaja v.1988 Turun terveydenhuolto-oppilaitoksesta. Työskentelin kymmenen vuoden ajan TYKS:ssa sekä kotisairaanhoidon parissa.

Vuosien varrella olen käynyt lukuisia liikunta-alan koulutuksia, joista tässä muutamia; Svolin ryhmäliikunta/aerobic-koulutus, vesiliikunnanohjauskoulutuksia sekä kuntosaliohjaajakoulutus.

Les Mills- ohjaajakoulutuksista minulla on Bodypump ja Bodybalance-lisenssiti. Lisäksi suosikkeihini kuuluu M.A.X -tunti (porrasjuoksutyyppinen rasvanpolttotunti).

Valmennuskoulutuksista mm. jalkapallon B-valmentajatutkinto (SPL). Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1993 lähtien niin vedessä kuin kuivalla maallakin. Myöhemmin olen kouluttautunut Personal Traineriksi Lady Trainer (v.2012) sekä Fustra Personal Traineriksi (v.2014) Viimeisimpänä koulutuksena äitiysliikunnan ohjauksen peruskoulutus. Personal Trainerina olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien.

Harrastetaustalta löytyy mm. teleinevoimistelua, hiihtoa ja jalkapalloa (15v. joista 3-vuotta SM-tasolla). Valmentajana TPS:n B-tytöissä viisi vuotta. Omaan ammattitaidollani monipuolisen lajitietämyksen, sekä pitkäaikaisen työkokemuksen liikunnan parissa, mitä hyödynnän nykyisessä työssäni. Tämän hetken harrastuksiini kuuluu ympärivuotinen pyöräily, kuntosali / jumpat, avantouinti ja luonnossa liikkuminen eritoten lapinkoirani Onnin kanssa. Vahvuuteni on lihaskunnon tasapainottaminen/ kehittäminen, kehonhallinta sekä liikkuvuuden lisääminen. Liikunnan tulisi olla tehokasta, tavoitteellista ja tuloksellista! Nautitaan siitä aidosti niin henkisesti kuin fyysisesti! Valmentajana olen vaativa, mutta erinomaisella ihmistuntemuksella ja empatialla sekä rautaisella työkokemuksella olet hyvissä käsissä!

Motto: ”Vahva ranka ja Kunnossa Kaiken Ikää”.

Minna Lövgren

Minna Lövgren

Kuntokeskusvastaava - Fustra - Personal Trainer - Dipl.ravintoneuvoja - Yrittäjä

Lue lisää
Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti pienestä pitäen. Rakkaimpina lajeina ovat olleet voimistelu sekä taitoluistelu. Laji kuin laji, lähes kaikkea olen kokeillut:). Teini-iässä löysin kuntosali- ja ryhmäliikunnan harrastamisen. Sille tielle jäin:).  Nykyään harrastuksiini kuuluu kuntosali, lenkkeily, kesäisin suppailua ja talvella hiihdän /luistelen. Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien. Ensimmäisen kuntokeskuksen perustimme vuonna 2003. Olen ohjanut paljon ryhmäliikuntaa, toiminut Personal Trainerina, ohjannut erilaisia painon- hallinta ja -pudosturyhmiä sekä toiminut asiakaspalvelussa ja myynnissä. Olen kouluttautunut TYA-Personal Traineriksi vuonna (2001), Hierontaterapeutiksi (2001), Liikuntalääketieteen- (2001) sekä ravitsemustieteen perusopinnot (2006), Fustra Personal Trainer (2013), Dipl. ravintoneuvoja (2015). Muita täydentäviä koulututuksia on tullut lukemattomia ryhmäliikunnasta joogasta Bodypumppiin. Uusimpia koulutuksia minulla on raskausajan- ja äitiysliikunnan peruskoulutus  sekä FasciaMethod® ohjaajakoulutus, joita myös ohjaan säännöllisesti sekä ryhmäliikunnassa, että myös yksilöohjauksessa. Vahvuuksiini kuuluu monipuolisuus, elämäntaparemontit, kehonhallinta, kehon kiinteyttäminen, Olkapää,- niska-hartia- sekä selkäoireisten liikuttaminen sekä kiputilojen vähentäminen,  ravintoneuvonta; erikoisruokavaliot, lievät vatsavaivat, irti infektiokierteestä, ihottumat, nivel-/lihasvaivat jne.  Mottoni on – ”Hyvinvointia ruoasta ja liikunnasta”

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna

Maanantai: 12:00 - 18:00
Tiistai-Torstai: 15:00 - 18:00
Vastaanotto puh. 040 775 8427

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8437, 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!