Korona-tiedote toimenpiteistämme

Koronavirustilanne on muuttunut viime päivien aikana maailmalla ja tämä on herättänyt kysymyksiä myös Movet Ladiesilla. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja huomioimme THL:n antamat ohjeistukset ja kehotukset kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Löydät kuntokeskuksesta desinfiointiainetta, jota voit halutessasi käyttää laitteiden puhdistamiseen. HUOM! Laitteiden puhdistamiseen tarkoitettu aine löytyy suihkepulloista! Pumppupulloissa olevaa käsidesiä ei saa käyttää laitteiden puhdistamiseen.

Tietoa koronaviruksesta löydät THL:n sivuilta. THL:n mukaan uusi koronavirus tarttuu pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä.

Voit omalla toiminnallasi tehokkaasti vaikuttaa hyvän salihygienian edistämiseen yhteisissä tiloissamme.

Huomioi ainakin seuraavat asiat:

– Älä treenaa sairaana
– Noudata aina hyvää käsi- aivastus- ja yskimishygieniaa. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina heti roskiin.
– Pese aina kädet huolellisesti, kun saavut salille, wc-käynnin, yskimisen, niistämisen tai aivastamisen jälkeen.
– Hyödynnä tarvittaessa käsidesiä.
– Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
– Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet treenin jälkeen siihen varatuilla puhdistusvälineillä.
– Käytä halutessasi treenihanskoja.
– Käytä omaa hikipyyhettä.

Suosittelemme, että etenkin suurentuneilta koronariskialueilta palanneet matkailijat pitäisivät taukoa treeneistään kahden viikon ajan.

Pidämme ovet ainakin toistaiseksi avoinna. Asiakkaat ovat tervetulleita kuntoilemaan normaalin aikataulun mukaisesti. Mikäli tilanne muuttuu tiedotamme asiasta erikseen.

Viimeisimmät uutiset

 

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Vähän hauskuutta syksyyn:) Heittäydy mukaan ja osallistu! Pukeudu tai naamioi itsesi teeman mukaisesti ajalla 26.-30.10. Paras asu tai naamio palkitaan 1kk kuntoilut veloituksetta.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna

Maanantai: 12:00 - 18:00
Tiistai-Torstai: 15:00 - 18:00
Vastaanotto puh. 040 775 8427

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 23:00

Myynti puh. 040-775 8437, 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!