Koronavirustiedote, päivitys!

Yrittäjät Minna ja Jari tiedottaa

Koronavirus herättää päivittäin paljon kysymyksiä, myös meillä Movet Ladiesilla. Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Tiedotamme muutoksista ensitilassa.

Osa kuntokeskusyrittäjistä on jo sulkenut ovet, valitettavasti osa mahdollisesti lopullisesti. Myös me täällä mietimme, pidetäänkö ovet auki vai ei.

Huoli on suuri, niin teidän kuin henkilökuntammekin terveydestä / turvallisuudesta kuin yrityksemmekin tulevaisuudesta. Jos toiminta joudutaan kokonaan sulkemaan ja kuntoilumaksuja peruuttamaan, on se yrityksen jatkumisen kannalta hyvin kohtalokasta.

Mikäli ovet suljetaan, säilyy yrityksellä kuitenkin kaikki velvoitteet, joita se joutuu tässä poikkeustilanteessakin hoitamaan; toimitilavuokrat, lainat, työeläkemaksut, verot, palkat ymvst. Vakuutukset eivät tällaisessa tilanteessa auta. Kuukausittaiset kustannukset ovat 5 numeroisia summia. Yrittäjien / yrityksen mahdollisuudet toimia tällaisessa tilanteessa ovat rajallisia. Tämä ei siis vaikuta pelkästään yrityksen tilanteeseen, vaan se vaikuttaa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden arkeenkin. Toivomme teiltä kaikilta ymmärrystä ja joustoa tämän asian ympärillä. Toivomme myös, että pysyt mukanamme tämän vaikean ajan yli. Maksamasi liikuntamaksu on meille tärkeä ja sen avulla voimme jatkaa toimintaamme poikkeusajan läpi ja sen jälkeenkin.

Ainakin tällä hetkellä toiminta jatkuu normaalisti ja suurin osa tunneista pidetään aikataulun mukaisesti, tunneillamme käy keskimääräisesti 10 – 15hlöä, nyt siis jopa vähemmän. HUOM! Tänään päivitetyn 16.3. suosituksen mukaisesti 18.3. alkaen rajoitamme ryhmäliikuntaa osallistuvien määrän 10 hlöön. Suosittelemme asiakkaita hyödyntämään myös virtual-jumppia, jotka ovat käytettävissä klo 5.00 – 23.00 välillä. Voit myös hyödyntää Les Millsin tarjoamia kotijumppavideoita. PT-ja Fustraohjaukset pidetään normaalisti. Kuntosali on käytettävissä klo 5.00 -23.00 välillä.

Olemme tehostaneet desinfiointia ja kannustamme kaikkia putsaamaan myös omatoimisesti esim. kuntosalilaitteiden kahvat, käsipainot, kahvakuulat, jumppamatot jne. sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja pysymään kotona kipeänä.

Liiketoimintamme turvaamiseksi noudatamme palveluissamme normaaleja sopimusehtoja. Mikäli kuulut riskiryhmään, ja koet olevasi tilapäisesti estynyt kuntoilemaan Movet Ladiesillä tämän pahimman ajan ylitse, niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun s-postitse info@movetladies.fi. Asian nopeuttamiseksi, liitä mukaan lääkärintodistuksen tilastasi.

Kannustamme jokaista kuntoilemaan ja liikkumaan, mutta aina kuitenkin terveys edellä. Mikäli kuulut THL:n määrittämään riskiryhmään (ikääntyneet henkilöt ja henkilöt, joilla on jokin perustauti, esim. diabetes, sydän- tai keuhkosairaus), noudata kuitenkin erityistä harkintaa.

Teemme töitä tämän yhteisen asian puolesta. Koitetaan pysyä terveinä ja toivotaan, että tilanne laantuisi mahdollisimman pian.

Kiitos, että kuntoilet meillä
Minna & Jari

Viimeisimmät uutiset

 

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Vähän hauskuutta syksyyn:) Heittäydy mukaan ja osallistu! Pukeudu tai naamioi itsesi teeman mukaisesti ajalla 26.-30.10. Paras asu tai naamio palkitaan 1kk kuntoilut veloituksetta.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna

Maanantai: 12:00 - 18:00
Tiistai-Torstai: 15:00 - 18:00
Vastaanotto puh. 040 775 8427

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 23:00

Myynti puh. 040-775 8437, 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!