Ryhti-ryhmä PT-pienryhmäohjaus alkaa!

Riittävä liikkuvuus, kehon lihastasapaino, kehon hallinta ja vahva keskivartalo ovat avaimena hyvään ryhdikkääseen olemukseen. Mikäli koet tarvitsevasi ryhdikkyyttä, haluat helpotusta niska-hartia-selkävaivoihin sekä haluat oppia tekemään ryhtiä tukevia harjoitteita oikein, ryhmä on sinua varten. Ryhmäkoko 4-6 hlöä.

 

Osallistumalla Ryhti-ryhmään opit ryhdin kannalta oikeat liiketekniikat ja runsaasti erilaisia harjoitteita kuntosalilla / kotona, joilla kohentaa ryhtiä / säilyttää hyvä ryhti / löytää kivuttomuutta liikkumiseen ja olemiseen.

 

Ryhti-ryhmän kesto on n. 3kk. Tapaamiset / treenit yht. 10 x, joista 2 kertaa on henkilökohtaista konsultaatiota Personal Trainerin kanssa ja 8 x yhteiset treenit.

Osallistujan on sitouduttava harjoitteluun väh. 2 x vkossa. Toinen ryhmätreeninä ja toinen omatoimitreeninä. Ohjauksessa huomioidaan myös kuntoilijan yksilöllisiä tarpeita.

 

Pienryhmäohjaus sisältää:

  • 2 x henkilökohtainen PT-konsultaatio alussa ja lopussa (30min); sis. konsultaation, tarvittavat lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Asetat oman hlökohtaisen tavoitteesi.
  • 8 tapaamista / ryhmätreenit 1 x vkossa 60min kerrallaan
  • Ryhtiä tukevat harjoitusohjelmat kuntosalille, kotiohjelma sekä kehonhuolto/
    liikkuvuusharjoitusohjelmat
  • Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovellus, josta löydät kaikki harjoitusohjelmasi, Sovellus toimii treenipäiväkirjana, johon merkitään kaikki harjoitukset. Mahdollisuus, myös s-postiohjeisiin ja liikuntapäiväkirjaan.
  • Personal Trainerin- ja ryhmän tuki koko jakson ajan

 

Ryhmä kokoontuu ke 29.3. alk. klo 15.30. Treenit joka viikko samaan aikaan.

Hinta
Movet Ladies jäsenasiakas129€/kk (yht. 387€).
Muut 139€/kk (417€).
Kertamaksualennus -20€.
Sinun ei tarvitse olla jäsenasiakas osallistuaksesi Ryhti-ryhmään. Ohjaajana toimii pitkän linjan liikuttaja, ryhdin ammattilainen Personal Trainer ja ProMethod ®-valmentaja Nana Tiljander

 

Ilmoittaudu mukaan 26.3. mennessä.

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!