Tasapainottajat® Ravinto-ohjaus

Tasapainottajat® pienryhmäohjauksina

Tasapainottajat® ohjauksissa opit tunnistamaan mahdolliset ravitsemustilaan ja terveyteen vaikuttavat tekijät ja omat ongelma-alueesi. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan, yksilöllisen ruokavalion, niin että elimistösi, mielesi ja kehosi voivat hyvin nyt ja tulevaisuudessakin.

Terveysongelmien syitä

Keho tasapainoon-ohjaus 

Henkilöille jotka haluavat löytää oman yksilölliset eroavaisuutemme huomioivan ruokavalion tai kohentaa ravinnon avulla terveydentilaansa (esim. stressi, unettomuus, ärtyneen suoliston ja vatsan vaivat, väsymys /uupumus, allergiat, ylipaino, sokeririippuvuus, tupakan vieroitus). Sopii hyvin myös laihduttajille. Ohjelman kesto 3 kk. Yksilövastaanottojen lisäksi viisi ryhmäluentoa.

Ryhmäohjaus sisältää

  • Ravintoterapeuttinen yksilövastaanotto x2 (alussa ja lopussa)
  • Terveys- ja ravitsemustilan yksilöllinen lähtökartoitus
  • Yksilölliset, kirjalliset ohjeet
  • Kehon koostumuksen mittaus (Omron: rasva%, lihasmassa, viskeraalirasva). Suosittelelemme tarkemman mittauksen ottamista TANITA-Kehonkoostumusmittauslaitteella. Mittaus antaa laajemman näkemyksen kehon tilasta. Tutustu mittaustuloksiin tästä.  (lisämaksullinen)
  • Erilaisia vapaavalintaisia terveystestejä, tai lisämaksullisia ruoka-aineyliherkkyystestejä
  • Viisi ryhmätapaamista, joilla jokaisella terveystasapainoon liittyvä ravitsemusluento
  • Henkilökohtainen tuki 3kk
  • Kansio, joka täydentyy luennoittain aiheeseen liittyvillä ohjeistuksilla
  • Tasapainottajat® verkkotunnukset
  • Yksilölliset ohjeet ja seurantatulokset

Minimi ryhmän koko 4hlöä.

Hinta 370€/hlö

Ryhmän ohjaajana toimii Dilp.ravintoneuvoja, Personal Trainer, Fustra-ohjaaja, Minna Lövgren minna.lovgren@movetladies.fi

Ohjaajina koulutetut ravintoterapeutit ja -neuvojat

Ohjaajina ryhmissä toimivat Luonnonlääketieteen keskusliiton (LKL:n) hyväksymän ravintoterapeuttikoulutuksen läpi käyneet ravintoterapeutit ja –neuvojat.

Koulutus on sisältänyt lääketieteen perusopintoja, luontaislääketieteen, ravinto-opin, ravintoterapian ja fytoterapian opinnot.

Yrityksille

Ravinnon merkitys työssä jaksamiseen on tärkeässä merkityksessä, kuten myös liikunta ja riittävä lepo. Ravinto toimii meidän polttoaineena, niin kuin autossa bensiini. Oikeanlainen ja riittävä ravinto takaavat, että työpäivä etenee sujuvasti ilman suurempia vatsavaivoja tai väsymystä.  Autokin alkaa ”yskimään” jos tankkiin laittaa väärää polttoainetta tai sitä ei ole riittävästi. Pahimmassa tapauksessa moottorin tulee toimintahäiriöitä tai pysyvä vika. Voimme ajatella kehoamme myös samalla tavalla. Vääränlaista ruokaa ja liian vähäinen energia vaikuttavat kehomme toimintaan. Voi ilmetä ruoansulatusvaivoja, väsymystä, päänsärkyä, ihottumaa, nivelvaivoja, lihasvaivoja, painon lisääntymistä, aiheenvaihdunnan hidastumista, huono palautuminen, verenpaine-, sokeri- ja rasva-arvot koholla ym. ym. Pitkään jatkuessa nämä voivat sairastuttaa kehommepysyvästi, ellemme kiinnitä huomiota mitä suuhun laitamme. Jotta voisimme välttyä toistuvilta sairasteluilta ja edellä mainituilta oireilta, ruokavalion tulee olla henkilölle sopiva ja energiamäärältään riittävä kattamaan päivittäisen tarpeen.

Muutoksessa tukena voi olla Tasapainottajat®

Tasapainottajat® on käytettävissä Movet Ladiesille sekä myös tilattavissa suoraan yritykseen. Jos pidetään yrityksen tiloissa tulee olla tila, jossa voidaan järjestää ryhmäohjauksia. Edellyttää myös toimivaa videotykkiä. Max. ryhmäkoko 15hlöä.  Tilaa maksuton infoluento yritykseesi minna.lovgren@movetladies.fi.

Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen minna.lovgren@movetladies.fi

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna

Maanantai: 12:00 - 18:00
Tiistai-Torstai: 15:00 - 18:00
Vastaanotto puh. 040 775 8427

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8437, 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!