Movet Studio oma virtuaalinen kuntokeskuksesi!

Olemme halunneet luoda sinulle mahdollisuuden huoltaa kehoa ja mieltä, kohentaa tai ylläpitää kuntoasi, tukea omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi sinulle sopivalla tavalla.

Sen avuksi olemme luoneet sinulle oman studion, oman virtuaalisen kuntokeskuksen, jota voit käyttää milloin ja missä vain, olet sitten kotona, työreissulla, mökillä tai vaikka ulkomailla. Movet Studio on aina auki sinua varten. Pääset käyttämään palveluita sovelluksen kautta. Käy lataamassa maksuton sovellus AppStoresta tai Play-kaupasta nimellä Movet Studio ja liity joukkoomme.

 Movet Studio sovellus!

On treeni- ja hyvinvointisovellus, josta löydät mm. harjoitusohjelmasi, voit seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi.  Sovellus on suunniteltu tukemaan arkiaktiivisuuttasi, vapaa-ajan liikkumista, terveellistä ravitsemusta, palautumista, rentoutumista ja stressinhallintaa. Ladattuasi Movet Studio treeni- ja hyvinvointisovelluksen, pyydä tunnukset info@movetstudio.fi,  saat tervetulopaketin, jossa vinkkejä oikeaan liikunnan annosteluun, kuntosaliohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, venyttely ja rentoutumisharjoituksen. Jatkossa voit valita palveluista, joita käytät; Movet Ladies Kuntokeskuksen asiakkuus, erilaisia verkkovalmennuksia- tai kursseja naisille ja miehille, virtual-asiakkuus, seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi ym. ym.

TUTUSTU PALVELUIHIN TÄÄLTÄ

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!