Ryhmäliikunta

Energiaa ja jaksamista ryhmäliikunnasta!

Monipuolisesta ryhmäliikuntatarjonnastamme löydät juuri itsellesi sopivan tuntivaihtoehdon. Pidät sitten menevästä ja tehokkaasta ryhmäliikunnasta tai sitten mielen – ja kehontasapainoa lisäävistä tunneista. Ryhmäliikunnasta löytyy vaihtoehtoja niin aloittelijoille, aktiiviharrastajille kuin aikuisemmillekin naisille. Tarjoamme mm.  Les Mills ryhmäliikuntaa, perinteisiä jumppia, Pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa. Myös virtual-tunneista löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Virtual-tunteja voit käyttää silloin kun sinulle parhaiten sopii. Movet Studion sovelluksella virtuaaaliset palvelut käytettävissä 24/7 missä ja milloin vain. Tervetuloa Movet Ladies -ryhmäliikuntaan Turkuun!

 

Ryhmäliikuntatilastamme löydät kaikki tarvittavat ryhmäliikuntatarvikkeet. Sinun tarvitsee vain tuoda omat sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Ryhmäliikuntasalimme on varustettu näytöillä ja valkokankaalla. Näin varmistamme, että kaikilla jumppaajilla olisi mahdollisuus nähdä ohjaaja opastamassa liikkeitä, vaikka tunnilla olisi enemmänkin osallistujia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Virtual-tunnit ajastettavissa milloin vain, huomioiden nykyisen ryhmäliikunta-aikataulun!

Avainkortilla palvelut käytettävissä joka päivä klo 5.00-24.00 välillä. Tutustujat arkisin aukioloaikojen puitteissa tai erikseen sovitusti.

Varaa aika ryhmäliikuntaan

Lue nettiajanvarauksen ohjeet ja säännöt

Ryhmäliikunta-aikataulu

 

Ryhmäliikuntaohjaajat

 

  • Nana Tiljander
  • Tiina Huuskonen
  • Suvi Mäntyniemi
  • Svetlana Johansson
  • Minna Lövgren
  • Pinja Rinkinen
  • Maritza Engström

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Viimeisimmät uutiset

 

Hyvää juhannusta!

Hyvää juhannusta!

Palvelemme seuraavan kerran ma 24.6. klo 12-18. Palvelut on käytettävissä avainkortilla joka päivä klo 5.00 – 24.00 välillä.

lue lisää
Juhannusviikon aukioloajat ja ryhmäliikunnat!

Juhannusviikon aukioloajat ja ryhmäliikunnat!

Palvelemme normaalisti ke 19.6. asti. Ryhmäliikuntatunnit aikataulun mukaisesti to 20.6. klo 10.00 Kuntojumppaan asti. Sen jälkeen käytettävissä virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit su 23.6. asti. Avainkortilla palvelut käytettävissä kuitenkin klo 5.00 – 24.00 välillä.

lue lisää

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!