Personal Trainer Maritza Engström! Varaa aika PT-kokeilutreeniin jäsen 25€, muut 35€!

Sopii erinomaisesti, kun suunnittelet harjoittelun aloittamista / olet epävarma siitä mitä harjoitteita voit tehdä / sinulla on kipuja harjoittelun yhteydessä tai jälkeenpäin / sinulla on mahdollisia lihaskireyksiä, jotka voivat vaikuttaa liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen, haluat harjoittelustasi tavoitteellisempaa ym.

Kokeilutreenin sisältö:

Treenissä mm. kestävyyden, liikkuvuuden sekä lihaskunnon osalta lyhyet treeniosuudet. Näin saamme selvyyden, miten kehosi toimii liikkeiden aikana, näemme mahdolliset liikunnan harrastamiseesi vaikuttavat tekijät, kuten mm. asentovirheet, liikerajoitukset, lihasheikkoudet >> näin  saamme käsityksen siitä, mitkä liikkeet / harjoitukset sinulle sopivat ja mitkä eivät sovi. Ei sisällä ohjelmaa.

Kokeilutreenin jälkeen ja tulosten perusteella Maritza pystyy laatimaan sinulle kuntoilusuunnitelman, terveyden-, kehontilan- ja  tavoitteiden mukaisesti. Näin hyödyt harjoittelusta enemmän. Siitä tulee tehokkaampaa, turvallisempaa, tuloksellisempaa >>> TTT.

Varaa aika PT-kokeilutreeniin suoraan Maritzalta s-postitse maritzaengstrom@hotmail.com

tai puhelimitse 0440667739

Maritza ottaa asiakkaita vastaan myös Starttiohjauksissa sekä asiakkuuteen sisältyvien Tekniikka- sekä ravintopäivien osalta. 

Lue lisää Maritzasta TÄÄLTÄ

Viimeisimmät uutiset

 

Virtual-asiakkuus kulkee mukana siellä missä sinäkin!

Virtual-asiakkuus kulkee mukana siellä missä sinäkin!

Virtual-asiakkuus kulkee mukana siellä missä sinäkin!
Ajaton, joustava ja oma trainerisi silloin, kun sinulle sopii. Virtuaaliset palvelut ovat käytettävissä sovelluksen kautta tai voit katsoa niitä myös tietokeen kautta. Peilattavissa myös äly-Tv:n näytölle.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!