Yhteistyöyritykset

Yhteistyöyritykset

Hammaslääkärikeskus Denta (Turku)

Tarjoaa maksuttoman tarkastuksen kerran vuodessa sekä -10 % kaikista toimenpiteistä, paitsi erikoishammaslääkäripalveluista ja laboratoriomaksuista.

Kauneuskeskus Plaza

Tarjoaa tutustumistarjouksena -25 % palveluidemme normaalihinnasta. Kristinalta intialainen päänhieronta 45 min 34 € (norm. 42 €), tarjous voimassa pysyvästi.

Ruohonjuuri

Tarjoaa pysyväisalennuksen myymälöissä. Voimassa olevalla asiakaskortilla saat alennusta -5% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kysy verkkokaupan pysyväisalennuskoodia salin vastaanotosta.

Raision Fysioterapia

Tarjoaa kaikista hoidoista ja jalkatuista -10 %.

Firma Hair & Makeup

Tarjoaa -10 % edun kampaamossamme kaikista parturi-kampaamopalveluista.

Turun Optillinen liike

Silmälasit, piilolasit ja aurinkolasit -20%.

Kaivokadun Lääkintävoimistelu

LPG-Sport hoito 40min Movetin asiakkaille 43€ (norm 59€) (Tarjous voimassa vuoden 2018 loppuun) Mitä LPG-Sport hoito on? Ennaltaehkäisee vammojen syntyä, lämmittää lihakset ennen urheilusuoritusta, parantaa suorituskykyä, lievitää pitkittynyttä lihaskipua, vähentää lihasjäykkyyttä. Hoitojen avulla lihasten elastisuus ja rentous lisääntyy ja näin voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. LPG-Sport-alipainehieronta on tavallista hierontaa tehokkaampaa, koska siinä kudosta nostetaan ylöspäin, eikä paineta luuta vasten. Harjoittelu on jopa samana päivänä mahdollista ja suorituksesta palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30%. Maitohappojen poistuminen on hoidon ansiosta 6 kertaa nopeampaa, jolloin lihaskipuja ilmenee vähemmän. LPG-tekniikka venyttää ja mobilisoi faskiaa, jänteitä ja lihaksia kivuttomasti sekä vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä.

Manterol Casa

Manterol Casa on espanjalainen kodintekstiilien- ja sisustuksen myymälä, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Valenciassa Espanjassa 70 vuoden kokemuksella. Värivalikoimaa on runsaasti, tuotteet ovat laadukkaita ja yllättävän kivan hintaisia! Syksyn ihanimmat päivä- ja untuvapeitot kutsuvat lepoon. Movet jäsenasiakkaille -10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Tervetuloa tutustumaan!

Manterol Casa /Kauppakeskus Mylly
1. krs, Clas Ohlsonia vastapäätä
mylly@manterol.fi
0406404649
www.manterol.fi

Huom!

Tarjoukset voimassa toistaiseksi. Otathan mukaan voimassa olevan kuvallisen asiakaskortin asioidessasi yhteistyöyrityksissä. Saat alennuksen vain voimassa olevaa asiakaskorttia vastaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Viimeisimmät uutiset

 

PT-päivät ke 13.3. klo 11-19!

PT-päivät ke 13.3. klo 11-19!

Suunnitteletko PT-treenejä?
Haluatko olla paremmassa kunnossa kesällä?
Haluatko olla ryhdikäs kesäjuhlissa?
Haluatko kiinteytyä?
Niska-hartia-selkävaivoja
-5kg
Kokeile PT:n kanssa treenaamista VAIN 10€. Kehonkoostumusanalyysi VAIN 10€.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!