PT-päivät ke 13.3. klo 11-19!

Suunnitteletko PT-treenejä?
Haluatko olla paremmassa kunnossa kesällä?
Haluatko olla ryhdikäs kesäjuhlissa?
Haluatko kiinteytyä?
Niska-hartia-selkävaivoja
-5kg

Päivän aikana mahdollisuus kuntoilla PT:n ohjauksessa ja mittauttaa kehonkoostumus.

PT-kokeilutreenit VAIN 10€ (ovh. 25€)
TANITA-kehonkoostumusanalyysi 10€ (ovh. 20€)

 
Kokeile PT:n kanssa treenaamista. Voit valita joko RYHTI-ohjelman kokeilutreeni /  PT-kokeilutreenin hintaan 10€.

Treenissä mm. kestävyyden, liikkuvuuden sekä lihaskunnon osalta lyhyet treeniosuudet. Näin saamme selvyyden, miten kehosi toimii liikkeiden aikana, näemme mahdolliset liikunnan harrastamiseesi vaikuttavat tekijät, kuten mm. asentovirheet, liikerajoitukset, lihasheikkoudet >> näin  saat käsityksen siitä, mitä ja miten sinun kannattaa jatkossa harjoitella, jotta saavutat haluamiasi tuloksia. Ei sisällä ohjelmaa. Kesto treeni + kartoitus 45min

Ilmoita varausta tehdessäsi, haluako RYHTI- vai  PT-kokeilun. Vain 1 kpl / per hlö

Lue lisää PT-päivien uutiskirjeestä TÄSTÄ

Kuvan treenaaja Sirpa oli RYHTI-ohjauksessa mukana. Tässä Sirpan omia kokemuksia Ryhtiohjauksesta, miksi hän osallistui ohjaukseen ja millaisia tuloksia ja kokemuksia hän siitä sai.

”Valokuvista huomasin ryhtini olevan selvästi huono, eikä se ollut kaunista katseltavaa. Iän myötä selkäranka voi muokkautua, niin ettei se enää suoristukaan.  Hyvä ryhti on tärkeää. Ennaltaehkäisevänä asiana, niska-, hartia- ja selkäkivuille. Näiden edellä mainittujen asioiden sekä oma vanhuus arveluttaa. Siksi halusin tehdä jotakin oman ryhtini hyväksi.

Koska harjoittelujakso kesti melko pitkään, on ryhti ollut mielessä päivittäin. On tullut tavaksi suoristaa ryhtiä. Se vaikutti myös positiivisesti omaan mielialaan. Huomasin etteivät rintalihakset enää kiristä ja ja yläselän liikkuvuuskin parani. Olen tyytyväinen saamiini tuloksiin.

Suosittelen RYHTI-ohjausta kaikille, jotka kärsivät huonosta ryhdistä ja niska-hartiakivuista kärsiville. Myös vanhenemisen kannalta on tärkeää, että ryhti on kunnossa. Ryhti vaikuttaa tasapainoon ja tasapaino on tulevaisuudessa oman terveyden kannalta merkittävin tekijä.”

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile 3 kertaa ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto ja ovet avoinna

Maanantai klo 12.00 - 18.00

Tiistai - Torstai: 15:00 - 18:00

Muina aikoina arkena ajanvarauksella.

Vastaanotto puh. 040-775 8427

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 - 24:00

Myynti puh. 040-775 8425
info@movetladies.fi

Kurjenmäenkatu 3
20700 Turku

Kokeile 3x ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!